Matematik
Forklaring vil være dejligt!
17. marts 2006 af
Jelly (Slettet)
Er der nogen kloge hoveder der kan hjælpe mig...
S (x^2+4x-5) / (x+2)^2 dx = (x^2+2x+9)/(x+2)
og
S (x^2+4x-5) / (x+2)^2 dx = (x^2-2x+1)/(x+2)
Hvordan kan man give en forklaring på at de to højresider kan være forskellige, når de to integrander er ens???
På forhånd tak!
Håber at nogen kan forklare mig!
På forhånd tak!
S (x^2+4x-5) / (x+2)^2 dx = (x^2+2x+9)/(x+2)
og
S (x^2+4x-5) / (x+2)^2 dx = (x^2-2x+1)/(x+2)
Hvordan kan man give en forklaring på at de to højresider kan være forskellige, når de to integrander er ens???
På forhånd tak!
Håber at nogen kan forklare mig!
På forhånd tak!
Svar #1
17. marts 2006 af Waterhouse (Slettet)
Du ved, at hvis F er stamfunktion til f, er alle funktioner G = F+k, hvor k er en konstant, også stamfunktioner til f. Prøv derfor om du kan omskrive de to højresider, så de kun er forskellige med en konstant.
Svar #2
18. marts 2006 af Jelly (Slettet)
Kan du lige vise mig det...forstår nemlig ikke hvordan man gør?
På forhånd tak!
På forhånd tak!
Skriv et svar til: Forklaring vil være dejligt!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
