Matematik
Stamfunktion
20. marts 2006 af
TM (Slettet)
Hey!
Hvordan finder jeg stamfunktionen til
f(sin(2x))
Hvordan finder jeg stamfunktionen til
f(sin(2x))
Svar #1
20. marts 2006 af 2835 (Slettet)
Ssin(2x)dx
t = 2x
dt = 2 dx
Ssin(t)
forsæt herfra
kaldes integration ved substitution
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
t = 2x
dt = 2 dx
Ssin(t)
forsæt herfra
kaldes integration ved substitution
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Svar #3
20. marts 2006 af 2835 (Slettet)
Ssin(2x)dx
t = 2x
dt = 2 dx
<=> 0,5dt = dx
S(0,5*sin(t))dt
SÅDAN
min fejl
::2835::
t = 2x
dt = 2 dx
<=> 0,5dt = dx
S(0,5*sin(t))dt
SÅDAN
min fejl
::2835::
Skriv et svar til: Stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
