Matematik
Integrale
21. marts 2006 af
BaggerTheMan (Slettet)
Jeg skal løse følgende integrale i hånden, og er lidt i tvivl om jeg er inde på noget af det rigtige, integrallet hedder:
2
S(x*e^(2+3))d(x)
1
Jeg har en ide om at jeg skal bruge delvis integration, men er ikke sikker? Er det også noget med at jeg skal finde nogen nye grænser, eller er det helt på forkert spor?
2
S(x*e^(2+3))d(x)
1
Jeg har en ide om at jeg skal bruge delvis integration, men er ikke sikker? Er det også noget med at jeg skal finde nogen nye grænser, eller er det helt på forkert spor?
Svar #1
21. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Nej, det et det meget nemt integral, thi
S[x*e^(2+3)]dx, x=1..2
= e^5*S[x]dx, x=1..2
= e^5*[1/2x²]_1^2
= 1/2*e^5*(2²-1²)
= 3/2*e^5
S[x*e^(2+3)]dx, x=1..2
= e^5*S[x]dx, x=1..2
= e^5*[1/2x²]_1^2
= 1/2*e^5*(2²-1²)
= 3/2*e^5
Svar #2
21. marts 2006 af BaggerTheMan (Slettet)
i integralet hedder det:
x*e^((x^2)+3) kom til at skrive forkert, sorry! Vil det måske være bedre med noget substitution til denne opgave?
x*e^((x^2)+3) kom til at skrive forkert, sorry! Vil det måske være bedre med noget substitution til denne opgave?
Svar #4
21. marts 2006 af BaggerTheMan (Slettet)
Jamen det var jo også det jeg kom frem til, har skam fået et pæn resultat nu, men tak alligevel!
Skriv et svar til: Integrale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
