Fysik
Radioaktivitet i mangan
22. marts 2006 af
ronit (Slettet)
hej...
skal lige være sikker på, at jeg har lavet MANGAN I STÅL rigtigt...I spørgsmål b er jeg nemlig lidt i tvivl: Altså jeg har først sagt: N = A/k, (N=15001904,78kerner) hvor jeg har brugt startaktiviteten. Dernæst har jeg fundet massen af kernerne, hvorefter:
(100 % / 2,53 * 10 ^-5 %) * 15001904,78kerner * 9,66 * 10^-27 kg/u =
9,84 * 10 ^-14 kg
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer05/syge05/2005-7-4.pdf
skal lige være sikker på, at jeg har lavet MANGAN I STÅL rigtigt...I spørgsmål b er jeg nemlig lidt i tvivl: Altså jeg har først sagt: N = A/k, (N=15001904,78kerner) hvor jeg har brugt startaktiviteten. Dernæst har jeg fundet massen af kernerne, hvorefter:
(100 % / 2,53 * 10 ^-5 %) * 15001904,78kerner * 9,66 * 10^-27 kg/u =
9,84 * 10 ^-14 kg
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer05/syge05/2005-7-4.pdf
Skriv et svar til: Radioaktivitet i mangan
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
