Matematik
stamfkt til lnx?
22. marts 2006 af
migmig (Slettet)
hej jeg kan ikke finde min formelsamling så mangler lige lidt hjælp.
hvad er stamfunktionen til ln(x) og kvad(x)?
og hvad giver (lnx)'?
hvad er stamfunktionen til ln(x) og kvad(x)?
og hvad giver (lnx)'?
Svar #1
22. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
S[log(x)]dx = x(log(x)-1)
S[x^(1/2)] = 2/3*x^(3/2)
log'(x) = 1/x
S[x^(1/2)] = 2/3*x^(3/2)
log'(x) = 1/x
Svar #2
22. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Hmmm ... jeg glemte så lige integrationskonstanerne, men dem må du selv rode med. ;-)
Skriv et svar til: stamfkt til lnx?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
