Matematik
"Grafisk" integrering
26. marts 2006 af
rostock (Slettet)
Jeg regner med dette er ret simpelt, men jeg er alligevel i tvivl.
Arealet af M_1 er da bare den numeriske værdi af integralet, altså A_M_1 = 0,52, og arealet af M_2 må da være 0,26, det samlede arealet M_1 + M_2 = 0,52+0,26 = 0,78?
Her er et link til figuren:
http://peecee.dk/?id=33432
Arealet af M_1 er da bare den numeriske værdi af integralet, altså A_M_1 = 0,52, og arealet af M_2 må da være 0,26, det samlede arealet M_1 + M_2 = 0,52+0,26 = 0,78?
Her er et link til figuren:
http://peecee.dk/?id=33432
Svar #1
26. marts 2006 af SattaMassaGanna (Slettet)
Nej, det er ikke korrekt. Det er rigtigt at arealet af det første område, M1 er 0,52. Men så må arealet af M2 jo også være 0,78 fordi det samlede integrale jo netop gir 0,26 og første integrale bidrager med den negative værdi -0,52. Det samlede areal er altså 0,52 + 0,78 !!
Skriv et svar til: "Grafisk" integrering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
