Matematik

Integraler- Haster!

28. marts 2006 af Jelly (Slettet)
Er der nogen kloge hoveder der kan hjælpe mig...

Angiv følgende ubestemte integraler:

1.

S (3x^3 - 1/7 x^2 + 2x - 5) dx

mit bud:

=3/4 x^4 - ? + x^2 + k

2.

S (-4x^-7 - 6/x^5) dx

= 2/3x^-6 - ?

er der nogen der kan hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2006 af ibibib (Slettet)

1. 3/4 x^4 - 1/21 x^3 + x^2 -5x + k



Svar #2
28. marts 2006 af Jelly (Slettet)

okay mange tak ibibib!

hvad med 2.?

På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2006 af ibibib (Slettet)

2. 2/3x^ + 3/2x^-4 + k

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#2:
Brug, at

6/x^5 = 6x^(-5)

Skriv et svar til: Integraler- Haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.