Matematik
hældningdkoefficient
30. marts 2006 af
NA (Slettet)
Hej,
ligningen for en tangent er:
5·(8 - 3·x)
—————————————
4
hvad er tangentens hældning?
MVH
Saba
ligningen for en tangent er:
5·(8 - 3·x)
—————————————
4
hvad er tangentens hældning?
MVH
Saba
Svar #3
30. marts 2006 af TF (Slettet)
#1
Hvis dette er korrekt (s*(8-3x))/4, hvor s er en variabel ( og ikke et 5-tal)
er a = -3*s/4
mvh
Hvis dette er korrekt (s*(8-3x))/4, hvor s er en variabel ( og ikke et 5-tal)
er a = -3*s/4
mvh
Svar #5
30. marts 2006 af NA (Slettet)
jeg prøver igen.
tangentens ligning er:
f(x)=(5*(8-3x))/y
og et punkt på linien er P(0,10).
tangentens ligning er:
f(x)=(5*(8-3x))/y
og et punkt på linien er P(0,10).
Skriv et svar til: hældningdkoefficient
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
