Matematik
bestemmelse af a
30. marts 2006 af
Aliehs (Slettet)
om en funktion f med regneforskrift
f(x)=a * ln(x) oplyses det at f'(2)=3
bestem tallet a.
nogen der kan fortælle mig hvordan jeg lige skal gribe den an?
f(x)=a * ln(x) oplyses det at f'(2)=3
bestem tallet a.
nogen der kan fortælle mig hvordan jeg lige skal gribe den an?
Svar #1
30. marts 2006 af dnadan (Slettet)
find f'(x)
sæt derefter f'(2)=3
og dermed har du en 1. gradsligning
sæt derefter f'(2)=3
og dermed har du en 1. gradsligning
Svar #2
30. marts 2006 af Aliehs (Slettet)
altså jeg siger så f'(x)= (a * ln(2)) + (a * 1/2)
også isolerer jeg bare a..
også isolerer jeg bare a..
Skriv et svar til: bestemmelse af a
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
