Matematik
Hjælp til omskrivning
04. april 2006 af
kim19 (Slettet)
Hej, jeg forstår ikke helt dette..
(kan ikke finde den tast der viser af man opløfter til noget så det her tegn " betyder opløftede til)
omskriv Følgende tal til brøker
3"-2 og 3"-3 og 3"-5
hvordan laver man dem om til brøker ???
(kan ikke finde den tast der viser af man opløfter til noget så det her tegn " betyder opløftede til)
omskriv Følgende tal til brøker
3"-2 og 3"-3 og 3"-5
hvordan laver man dem om til brøker ???
Svar #1
04. april 2006 af Deschain (Slettet)
Normalt bruger man tegnet ^ til at betegne en potens. Du skal bruge regelen
a^(-r) = 1/(a^r)
Så den første omskrives fx således:
3^(-2) = 1/(3^2) = 1/9
a^(-r) = 1/(a^r)
Så den første omskrives fx således:
3^(-2) = 1/(3^2) = 1/9
Skriv et svar til: Hjælp til omskrivning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
