Matematik
værdimængde
05. april 2006 af
blok (Slettet)
ville være rart hvis nogen ku hjælpe mig med at finde værdimængden af:
F(x)= √(x) + 4/x
F'(x)= 1/√(2x)-4^-2
hvordan finder jeg minimum og værdimængden?
F(x)= √(x) + 4/x
F'(x)= 1/√(2x)-4^-2
hvordan finder jeg minimum og værdimængden?
Svar #2
05. april 2006 af blok (Slettet)
øm okay kan se at min kvardratrod er blevet til √ i stedet. damn
Svar #7
05. april 2006 af blok (Slettet)
okay jeg er ikke helt vågen, det er Dm(f) jeg skal finde.
ved det skal gi' ]0;+∞[
ved det skal gi' ]0;+∞[
Skriv et svar til: værdimængde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
