Matematik
dT/dt
05. april 2006 af
turca (Slettet)
HJÆLP :(
Bestem den hastighed dT/dt, hvormed temp i ovnen vokser til tidspunktet t=10.
Og T=20+150ln(8t+1)
Kan ikke finde ud af denne opg også..
Bestem den hastighed dT/dt, hvormed temp i ovnen vokser til tidspunktet t=10.
Og T=20+150ln(8t+1)
Kan ikke finde ud af denne opg også..
Svar #3
05. april 2006 af sigmund (Slettet)
Differentier T:
dT/dt = T' = 8*150/(8t-1).
Sæt t = 10 ind i T':
T'(10) = 8*150/(8*10-1) = 1200/79.
Således vokser temp. i ovnen med 1200/79 til tiden t = 10.
dT/dt = T' = 8*150/(8t-1).
Sæt t = 10 ind i T':
T'(10) = 8*150/(8*10-1) = 1200/79.
Således vokser temp. i ovnen med 1200/79 til tiden t = 10.
Svar #4
13. april 2006 af missie (Slettet)
du sætter 10 ind for t i ligningen. så får du 679,2 grader, og derefter sætter du: d(679,2)/d(10)= 67,92 grader.
Skriv et svar til: dT/dt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
