Matematik

Hjælp til at isoler h

06. april 2006 af milla-pigen (Slettet)
kan nogen hjælpe mig til at isolere h i dette her stykke:

t=0,5*h*g

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

Prøv selv først. Det er ikke så svært.

Svar #2
06. april 2006 af milla-pigen (Slettet)

jeg kan ikk finde ud af det.. vil du ikk nok hjælpe??

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#2:
Jo, når du selv er kommet med et bud. Det bør altså ikke volde dig problemer når du har taget 1.g.

Svar #4
06. april 2006 af milla-pigen (Slettet)

skal jeg gange med 2 først?? når jeg gør det, blir det jo:

13,748=1*h^2*g^2

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. april 2006 af Einsteinium (Slettet)

ja.. så dividerer du 13,748 med g^2 og tager kvadratroden, så har du h

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. april 2006 af dnadan (Slettet)

#4 undrer mig lidt hvorledes du har fået:
6,874=0,5*h*g til
13,748=1*h^2*g^2 hvor i alverden har du fået ^2 fra?

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. april 2006 af Einsteinium (Slettet)

hah det kiggede jeg slet ikke på q:

Brugbart svar (0)

Svar #8
06. april 2006 af Draagslag (Slettet)

Ved at kigge lidt på alle de indlæg du har lavet ser jeg nu hvor du har 6,874 fra. Men det er altså forkert det der sker. I det du har skrevet er der ingen potens.

6,874=0,5*h*g <=>

2*6,874 = 2*0,5*h*g

Og så kører den bare.

Skriv et svar til: Hjælp til at isoler h

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.