Matematik
f(x)=2
11. april 2006 af
onsunshine (Slettet)
Nogen der lige kan hjælpe mig med opgave 1 d i følgende sæt:
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer03/nat2003-17-1.pdf
Jeg kan ikke helt huske hvordan det er, er det sådan at man skal aflæse hvad x er når y er 2 ?
Fordi så ville x jo bare være 0...
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer03/nat2003-17-1.pdf
Jeg kan ikke helt huske hvordan det er, er det sådan at man skal aflæse hvad x er når y er 2 ?
Fordi så ville x jo bare være 0...
Svar #1
11. april 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Det er korrekt, at en af løsningerne er x = 0, men det ikke den eneste.
Svar #2
11. april 2006 af onsunshine (Slettet)
ligningen kan løses ved aflæsning på grafen hvor x kan være disse tal:
x=-4
x=0
x=7
er det ok at skrive det sådan ?
x=-4
x=0
x=7
er det ok at skrive det sådan ?
Svar #3
11. april 2006 af ibibib (Slettet)
Man vil normalt benytte et "eller" tegn
x=-4 v x=0 v x=7
Eller du kan skrive
L={-4, 0, 7}
x=-4 v x=0 v x=7
Eller du kan skrive
L={-4, 0, 7}
Skriv et svar til: f(x)=2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
