Matematik
Integrale
13. april 2006 af
Madsst (Slettet)
Jeg er gået lidt i stå her på et integrale. Nogen der har en ide?
Sx/(x+y)dx
Sx/(x+y)dx
Svar #1
13. april 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Omskriv tælleren og split op:
S[x/(x+y)]dx
= S[(x+y-y)/(x+y)]dx
= S[(x+y)/(x+y)]dx - S[y/(x+y)]dx
S[x/(x+y)]dx
= S[(x+y-y)/(x+y)]dx
= S[(x+y)/(x+y)]dx - S[y/(x+y)]dx
Skriv et svar til: Integrale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
