Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Opgaver om pris og efterspørgsel

09. marts 2021 af HenningSK (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle!

Håber i kan hjælpe mig med disse opgaver, da jeg virkelig er kørt fast i dem.

Spørgsmål a), har jeg besvaret, men det er de andre spørgsmål som jeg kniber lidt at forstå, hvordan de skal gribes an. 

Mvh


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2021 af mathon

             \small \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{b)}\\& e=1400-10p\\\\& p=140-0.1\cdot e \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2021 af mathon

             \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\& V\! E\! K=64.7857x+2400 \end{array}                          


Svar #4
10. marts 2021 af HenningSK (Slettet)

Findes ikke de variable enhedsomkostninger (VEK) ved at sætte dividere?:

Totale variable omkost/efterspørgsel - enh.

Mvh


Skriv et svar til: Opgaver om pris og efterspørgsel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.