Matematik

Problemregning :(

18. april 2006 af Alkymisten (Slettet)
Hej er desperat efter noget hjælp, jeg har lige fået 9 klasses afgangseksamens opgave fra MAJ-JUNI 1994 selvom jeg kun går i 8!!Har virkelig brug får hjælp. Oh! I kloge mennesker hjælp mig i disse besværlige stunder....
På forhånd tak :)

M.v.h alkymisten

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2006 af Hallooo (Slettet)

Hvad drejer det sig om?

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2006 af lotte-tQsen (Slettet)

hvad er opgaven?

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. april 2006 af Astridtm (Slettet)

hva skal du ha hjælp til?

Svar #4
18. april 2006 af Alkymisten (Slettet)

I afsnit "Bropiller" står der at man skal finde hvor mange ton bundpladen af en bropille vejer. Så har jeg gjort det at jeg har tager rumfanget af bundpladen og ganget det med massefyldet. Men det jeg så er i tvivl om er, har jeg så fået svaret i ton?? har gjort således:

Rumfanget: 775,2
Massefylde: 2,5

775,5*2,5=1938

Brugbart svar (0)

Svar #5
18. april 2006 af Astridtm (Slettet)

hm, jeg kender ikke opgaven, men er rumfanget i meter eller cm? for det er jo det, det kommer an på

Svar #6
18. april 2006 af Alkymisten (Slettet)

Rumfanget er i 3m.

Svar #7
18. april 2006 af Alkymisten (Slettet)

Kubik meter

Brugbart svar (0)

Svar #8
18. april 2006 af Astridtm (Slettet)

og massefylden er i gram per kubik cm ik? for tror ikke du har samme enheder på

Svar #9
18. april 2006 af Alkymisten (Slettet)

Der står slet ikke hvad enhed for massefylden er :(

Brugbart svar (0)

Svar #10
18. april 2006 af Astridtm (Slettet)

okay.. jeg mener det er gram pr kubik cm.
men for at vende tilbage til dit spørgsmål - ja, jeg vil mene svaret er i ton

Brugbart svar (0)

Svar #11
18. april 2006 af MacMadsen (Slettet)

Hvis massefylden er i gram pr kubik cm kan du jo ikke bare gange med en meter enhed....
De skal have samme enhed...
Der må stå hvad de 2,5 er i??

Svar #12
18. april 2006 af Alkymisten (Slettet)

Okay tusind tak! er det iorden hvis jeg spørger om to ting til ??

Brugbart svar (0)

Svar #13
18. april 2006 af Astridtm (Slettet)

yes yes

Svar #14
18. april 2006 af Alkymisten (Slettet)

:) Der står at man skal tegne grafen for ligningen

Grafen for ligningen: y = 0,025x+260

= gange

Skal jeg bare sætte et bestemt tal ind ved x`s plads også udregne det og derefter sætte det ind på et koordinatssystem??

Svar #15
18. april 2006 af Alkymisten (Slettet)

Okay det ser ud til det hele er gået i kage jeg har slet ikke skrevet ﲏ og alt det der. prøver lige igen.

Der står i opgaven at jeg skal tegne en graf forligningen i et koordinatsystem med enheder som vist

Grafen for ligningen: y = 0,025*x+260

ved du hvordan jeg skal lave det??

Brugbart svar (0)

Svar #16
18. april 2006 af Romulus (Slettet)

#15
Du skal sætte vilkårlige x-værdier ind i ligningen og derved finde de tilhørende y-værdier. Du har altså den x-værdi du sætter ind i ligninger og du får en y-værdi ud af det, det er altså et punkt (x,y). Du indtegner disse punkter og forbinder dem.

Svar #17
18. april 2006 af Alkymisten (Slettet)

Jamen når jeg udregner det ved at sætte 5 ind ved x`s plads får jeg noget med over 200, hvordan kan jeg sætte det inde det kan jo ikke være der??

Jeg er ked af at skulle være til besvær, men vil virkelig gerne have lavet det

Brugbart svar (0)

Svar #18
18. april 2006 af Romulus (Slettet)

Det kan sagtens være der! Ingen siger jo, at intervallerne skal være lige store på begge akser. Du justerer bare intervallet på y-aksen sådan, som det passer bedst i denne sammenhæng.

Svar #19
18. april 2006 af Alkymisten (Slettet)

Så er der endnu en ogave (bare rolig den sidste:) Der står følgende: Tegn i koordinatsystemet et linjestykke, der viser Svanens dybgang, når den sejler med en belsatning på 5400 ton dette er den sidste opgave og efter min mening den sværste, har aldrig været god til det der med grafer og koordinatsystemer :(

Brugbart svar (0)

Svar #20
08. januar 2011 af julemanden27 (Slettet)

hej har virkelig brug for hjælp!! er der nogle der har målende på den der bropil i målestoksforhold 1:200


Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.