Matematik
hjælp!
19. april 2006 af
vines (Slettet)
jeg har en funktion: A(t)=Ao*e^-(kt)+B
jeg ved at B=20, A(10)=800 og A(70)=300
Hvordan finder jeg Ao og k?
jeg ved at B=20, A(10)=800 og A(70)=300
Hvordan finder jeg Ao og k?
Svar #1
19. april 2006 af iB (Slettet)
Du kan bruge dine oplysninger til at finde to ligninger med 2 ubekendte. Løs den første ligning for en af de ubekendte, og indsæt dette i den anden ligning.
Skriv et svar til: hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
