Matematik
asymptoter
20. april 2006 af
mobz (Slettet)
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2002/MED_2002-8-2.PDF
opgave 3:
Er der ikke en der kan forklare mig det med de asymptoter... fatter overhovedet ikke hvordan man skal finde dem...
opgave 3:
Er der ikke en der kan forklare mig det med de asymptoter... fatter overhovedet ikke hvordan man skal finde dem...
Svar #1
20. april 2006 af ibibib (Slettet)
Lodrette asymptoter: Nulpunkter i nævneren (som ikke er nulpunkter i tælleren).
Vandrette asymptoter: Når graden af tælleren er lig med graden af nævneren. Ligningen er i dit tilfælde y=2/1 -> y=2.
Vandrette asymptoter: Når graden af tælleren er lig med graden af nævneren. Ligningen er i dit tilfælde y=2/1 -> y=2.
Skriv et svar til: asymptoter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
