Matematik
andengradspolynomier og ensvinklede trekanter
23. april 2006 af
waqas2800 (Slettet)
hey, jeg er normalt top elev i matematik men jeg har et problem med følgende spørgsmål. jeg ved ikke om der er nogen som kan hjælpe mig med det.
jeg har ikke et billede af det men hvis der er noget som har opgave bogen til matematik bogen MAT 1 skrevet af jens carstensen og jesper frandsen
så er det spørgsmål 1051, nummer 2. tusind tak i forvejen
jeg har ikke et billede af det men hvis der er noget som har opgave bogen til matematik bogen MAT 1 skrevet af jens carstensen og jesper frandsen
så er det spørgsmål 1051, nummer 2. tusind tak i forvejen
Svar #3
23. april 2006 af Benjamin. (Slettet)
Hvis du ser på venstre halvdel af trekanten, for eksempel, ser du at:
½x/6 = (16-y)/16
<=> x/12 = (16-y)/16
Pga. de ensvinklede trekanter. I toppen af venstre side af den ligebenede trekant, er der en trekant med højden 16-y og bredden ½x.
½x/6 = (16-y)/16
<=> x/12 = (16-y)/16
Pga. de ensvinklede trekanter. I toppen af venstre side af den ligebenede trekant, er der en trekant med højden 16-y og bredden ½x.
Svar #4
23. april 2006 af Jhondon (Slettet)
Jeg sidder med den samme opgave og jeg kan ikke få opgave nummer 2 til at gå op, hvorfor er R=-4/3x^2+16x? Det her er ikke min stærke side.
Svar #5
23. april 2006 af Benjamin. (Slettet)
#4 Der står ikke
R = -(4/3)x²+16x
men R=(4/3)x²+16x
Du har fundet at
x/12 = (16-y)/16
Arealet er y*x. Isoler y i ligningen og gang med x.
R = -(4/3)x²+16x
men R=(4/3)x²+16x
Du har fundet at
x/12 = (16-y)/16
Arealet er y*x. Isoler y i ligningen og gang med x.
Skriv et svar til: andengradspolynomier og ensvinklede trekanter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
