Matematik

Cosinus/sinus?

23. april 2006 af Diya (Slettet)
Hej...
Min opgave er nem, men j r desværre ik så god til matematik...
jeg har en trekantABC..
følgende er opgivet:
B=23,3
AC=3,1
Hc(højden fra C)=1,9

Jeg skal finde følgende:
A
C
BC=a
AB=c
areal af trekanten ABC...

Hvordan regner jeg dem, altså hvilken formler skal jeg bruge til de forskellige?

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2006 af Benjamin. (Slettet)

Har du tegnet opgaven? Du kunne starte med at bruge:
sin(A)=Hc/AC

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2006 af Jhondon (Slettet)

den dur kun hvis trekanten er retvinklet.

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2006 af Jhondon (Slettet)

nå ja du konstreuere to retvinklede trekanter..

Svar #4
23. april 2006 af Diya (Slettet)

ja jeg har tegnet den op...
ok så jeg kan finde bc med sunia relatioonerne ik?

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. april 2006 af Benjamin. (Slettet)

#4 Jo. Når du har fundet A skulle resten gerne give sig selv ved cosinus/sinusrelationerne.

Svar #6
23. april 2006 af Diya (Slettet)

ja tak for hjælpen.. har fundet ud af det...

Skriv et svar til: Cosinus/sinus?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.