Matematik

Potensfunktioner

24. januar 2022 af hvadgg - Niveau: A-niveau

Hej allesammen. Jeg har brug for hjælp til spørgsmål 2 om forholdene af øerne. Spørgsmålet er vedhæftet som et billede.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2022 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. januar 2022 af peter lind

Opskriv formlerne for henholdsvis x og 2.5x. Divider formlerne med hinanden. x kan derefter gå ud, så du har en formel der alene er afhængig af b

Altså beregn N(2,5x)/N(x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{b)}\\& \textup{Artsforhold:}\\&& \frac{y_2}{y_1}=\left ( \frac{2.5\cdot x_1 }{x_1}\right )^a=2.5^a \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. januar 2022 af ringstedLC

#0: Bliv i din oprindelige tråd!


Skriv et svar til: Potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.