Matematik

Dobbeltulighed

04. januar 2004 af SP anonym (Slettet)
Jeg har lidt problemer med denne dobbeltulighed! For at skrive det ligeud, fatter jeg faktis ikke en skid af den...

3x+2
a) Bestemde værdier af a, for hvilke det gælder, at løsningsmængden er tom.

b) Bestem løsningsmængden, når a = 3.

Svar #1
04. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Er der ikke nogen der kan hjælpe mig lidt?

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. januar 2004 af krelle (Slettet)

løs de tog uligheder hvor for sig... sæt så resultatet af den ene ind i den anden.

Svar #3
06. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Hvad menes der med: når løsningsmængden er tom?

I b'eren er facitet ikke: L=[1;uendeligt[

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar 2004 af Dominik Hasek (Slettet)

Hvad er L?

Svar #5
06. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

L er løsningsmængden!

Svar #6
06. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Er der ikke nogen der kan hjælpe mig jeg skal faktis ha det færdigt til i morgen...

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. januar 2004 af Dunner (Slettet)

Jeg får det samme resultat som dig Mads! Og at løsningsmængden er tom betyder at der ikke er nogen løsning. altså: L = Ø

Svar #8
06. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Tak! Giver a'eren så ikke L=[4;uendeligthedstegn[ ???

Svar #9
06. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Help me!!!!

Skriv et svar til: Dobbeltulighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.