Matematik
integral
27. april 2006 af
sojourn (Slettet)
Hey
Mit spørgsmål lyder som følger:
Hvordan finder jeg x, når
S (2t - 5)dt = -6 , når grænserne er 0 og x
Tak på forhånd
Hey
Mit spørgsmål lyder som følger:
Hvordan finder jeg x, når
S (2t - 5)dt = -6 , når grænserne er 0 og x
Tak på forhånd
Svar #1
27. april 2006 af Doven stræber (Slettet)
Du bestemmer stamfunktionen:
F(t)=t^2-5t
Så har du ligningen:
F(x)-F(0)=-6
Altså
(x^2-5*x)-(0^2-5*0)=-6
Så skal du bare løse ligningen...
F(t)=t^2-5t
Så har du ligningen:
F(x)-F(0)=-6
Altså
(x^2-5*x)-(0^2-5*0)=-6
Så skal du bare løse ligningen...
Skriv et svar til: integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
