Matematik
et integrale
27. april 2006 af
GogO (Slettet)
nogle der kan hjælpe med det her integrale:
(0,5x-sinx)^2
Jeg prøvede at gange det ud... men så blir det alt for kompliceret til mig.. nogle der kan hjælpe?=
(0,5x-sinx)^2
Jeg prøvede at gange det ud... men så blir det alt for kompliceret til mig.. nogle der kan hjælpe?=
Svar #2
27. april 2006 af Darwin (Slettet)
Lad os se:
(0,5x-sinx)^2 =
0,25x^2-xsinx+sin(x)^2
PartI: elementært
PartII: integration by parts.
PartIII: sin(x)^2 = 1/2 - cos(2x)/2 (identitet).
(0,5x-sinx)^2 =
0,25x^2-xsinx+sin(x)^2
PartI: elementært
PartII: integration by parts.
PartIII: sin(x)^2 = 1/2 - cos(2x)/2 (identitet).
Skriv et svar til: et integrale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
