Matematik
Hvilken relation
27. april 2006 af
Bjarkee (Slettet)
Hej,
Ja der er så mange relationer (her i blandt sinus og cosinus) der farer rundt i hovedet på mig, derfor vil jeg høre om i kunne forklare hvordan jeg kan løse følgende opgave:
Jeg skal beregne vinklen B og vinklen C, og a.
Jeg kender følgende:
b = 0,27
c = 0,35
Vinklen A = 63 grader
På forhånd tak
Bjarke
Ja der er så mange relationer (her i blandt sinus og cosinus) der farer rundt i hovedet på mig, derfor vil jeg høre om i kunne forklare hvordan jeg kan løse følgende opgave:
Jeg skal beregne vinklen B og vinklen C, og a.
Jeg kender følgende:
b = 0,27
c = 0,35
Vinklen A = 63 grader
På forhånd tak
Bjarke
Svar #1
27. april 2006 af SattaMassaGanna (Slettet)
Hvis A er vinklen mellem siderne c og b så er der kun een relation du kan bruge..nemlig cisunus-rel. Prøv det; til at beregne siden a
Svar #2
27. april 2006 af julier (Slettet)
Du kan finde længde a, ved at bruge cosinus..
Og derefter kan du bruge sinus til resten :)
Og derefter kan du bruge sinus til resten :)
Skriv et svar til: Hvilken relation
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
