Matematik
logaritme..
27. april 2006 af
Chimmi (Slettet)
Hvordan er det nu jeg løser denne?
(1/6)^-x = 36.
Jeg har gjort sådan:
Log(1/6)^-x=Log(36)
x*Log(1/6)^-x=Log(36)
x= Log(36)/Log(1/6) = -2
Men det skal give 2. Hvad har jeg lavet forkert?
(1/6)^-x = 36.
Jeg har gjort sådan:
Log(1/6)^-x=Log(36)
x*Log(1/6)^-x=Log(36)
x= Log(36)/Log(1/6) = -2
Men det skal give 2. Hvad har jeg lavet forkert?
Svar #2
27. april 2006 af andoando (Slettet)
(1/6)^-x=36 <=>
-xlog(1/6)=log(36)<=>
x=log(36) / log (1/6)<=>
-x=-2<=>
x=2
-xlog(1/6)=log(36)<=>
x=log(36) / log (1/6)<=>
-x=-2<=>
x=2
Skriv et svar til: logaritme..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
