Matematik
FSA: Problemregning
30. april 2006 af
LiL-H (Slettet)
Jeg skal snart op til den skriftlige matematik eksame. Jeg har læst, at man godt må have lærebøger, opslagsværker osv. med. Er der nogle, der kender nogle gode bøger, der kunne hjælpe mig i problem-delen. Eller nogle nyttige sider på nettet?
På forhånd tak :D
På forhånd tak :D
Svar #1
30. april 2006 af andoando (Slettet)
Man plejer at få en formelsamlig udleveret, men ellers skal du have sådan en -Den er bare guld værd! Ellers er der ikke så meget man kan bruge en masse bøger til når det kun er FSA. Det er jo ikke fordi der er vildt mange indviklede ting;)
Svar #2
30. april 2006 af LiL-H (Slettet)
Hehe, ja det har du nok ret i. Men er bare ikke så god til det, så jeg tænkte måske kunne en bog magisk vis hjælpe mig ;)
Men der plejer ellers at være gode matematik sider med nyttige noter. Har i hvertfald set nogle links herinde, jeg kan bare ikke finde dem igen.
Men der plejer ellers at være gode matematik sider med nyttige noter. Har i hvertfald set nogle links herinde, jeg kan bare ikke finde dem igen.
Svar #3
01. maj 2006 af Jakobmp (Slettet)
Okay.
Kan lige give dig et par noter, som dækker pensum fra FSA:
45+15= 60
105-60= 45
5*32= 160
180/6= 30
25 % af 200: 0,25*200 = 50.
√9 = 3
2^3: 2*2*2=8
Pi= 3,14
Bare skriv det ned :)
Kan lige give dig et par noter, som dækker pensum fra FSA:
45+15= 60
105-60= 45
5*32= 160
180/6= 30
25 % af 200: 0,25*200 = 50.
√9 = 3
2^3: 2*2*2=8
Pi= 3,14
Bare skriv det ned :)
Skriv et svar til: FSA: Problemregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
