Matematik

Haster

30. april 2006 af uksomi (Slettet)
Nogen der har løst opgave 5.044?

Svar #1
30. april 2006 af uksomi (Slettet)

Fra matematik b. Vejledende eksamensopgaver.

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2006 af toohey (Slettet)

tror du skal fortælle hvad opgaven handler om, hvis du vil have hjælp til den :)

Svar #3
30. april 2006 af uksomi (Slettet)

Det er lidt svært at beskrive, eftersom der indgår en figur.
Den såkaldte hydrauliske diameter d for kanal bestemmes ud fra kanalens tværsnit, idet:

d= (4*areal af kanalens tværsnit)/omkreds af kanalens tværsnit.

Beregning af den hydrauliske diameter for denne kanal.


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. april 2006 af toohey (Slettet)

arg ja, det kan jeg godt se... der er man nødt til at have figuren...

Svar #5
30. april 2006 af uksomi (Slettet)

hvad skal jeg nu gøre.

Svar #6
30. april 2006 af uksomi (Slettet)

Jeg kunne måske forklarer dig, hvordan figuren ser ud.

Brugbart svar (0)

Svar #7
30. april 2006 af toohey (Slettet)

du kan da prøve... Du kan ikke finde areal og omkreds af kanalens tværsnit?

Svar #8
30. april 2006 af uksomi (Slettet)

Det er en rektangel og en retvinklet trekant der er sat sammen. Den korteste længde af rektanglet er 0,2m og den længste er 0,3m. Rektanglet og den retvinklede trekant danner en vinkel tilsammen på 150 grader. Jeg ved ikke om du forstår min beskrivelse!!

Svar #9
30. april 2006 af uksomi (Slettet)

Prøv at se min beskrivelse! Jeg har beregnet den hydrauliske diameter til at være 0,25m.

Brugbart svar (0)

Svar #10
30. april 2006 af toohey (Slettet)

nej, jeg må indrømmer jeg forstår ikke rigtig hvordan figuren ser ud... håber der er en anden der kan gennemskue det...

Svar #11
30. april 2006 af uksomi (Slettet)

Men tak på forhånd.

Brugbart svar (0)

Svar #12
30. april 2006 af Draagslag (Slettet)

#9

Det ser ud til at passe fint med mine beregninger, altså d = 0,2496 m

Svar #13
30. april 2006 af uksomi (Slettet)

tak

Brugbart svar (0)

Svar #14
30. april 2006 af Draagslag (Slettet)

Sad lige og kiggede dine beskrivelser igennem endnu engang, da jeg var lidt forvorret sidste gang, og jeg er lidt bange for at jeg har forstået noget af det du har forklaret forkert.

Jeg får nu d = 0,2181 m.

Hvis jeg skal kunne afgøre, om jeg har forstået det være kærkomment med nogle mellemregninger for din side (#0)

Skriv et svar til: Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.