Matematik

hjælp til aflevering!

04. maj 2006 af Alkymisten (Slettet)
Hej alle sammen sidder her med en afleverings opgave og har brug for lidt hjælp. Jeg har lige udregnet en foderblandings vægt dette resulterede i 100,3kg (60kg+30kg+10kg+300g=100,3)

så står der i opgaven som følger:

Et lam æder 475 g foderblanding om dagen.

hvor mange dage kan foderblandingen vare, hvis der er 8 lam?

dette er nok et meget dumt spørgesmål, men jeg bliver altså nød til at være sikker!

tak på forhånd

Svar #1
04. maj 2006 af Alkymisten (Slettet)

PS: hvordan finder jeg frem til svaret og hvordan??

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2006 af Jakobmp (Slettet)

100,3/(8*0,475)= 16,83 dage.

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Løs ligningen

100,3 = 0,475*8*x


#1:
Hvad mener du?

Svar #4
04. maj 2006 af Alkymisten (Slettet)

Tak! :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. maj 2006 af Jakobmp (Slettet)

Min lommeregner lavede en fejl. Svaret er 26,39 dage.

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. maj 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#5:
Svaret må vel så være 26 dage.

Svar #7
04. maj 2006 af Alkymisten (Slettet)

Tusind tak skal i have, men jeg sidder med en anden opgave der virkelig volder mig problmer!

Jeg har lige funder rumfanget af en cylinder, ved hjælp af formlen: V=pi*radius i anden*højde (3,14*1,5dm*1,5dm*7dm= 49,445dm)

men så er det det at skal jeg have hjælp til følgende opgave:

Efterhånden som fårene æder af fodret i den yderste cylinder, synker fodret i magasinet.

Hvor meget foder er der tilbage i magasinet, når fodret er sunket 2 dm?

Er desperat efter noget hjælp!!

Brugbart svar (0)

Svar #8
04. maj 2006 af Jakobmp (Slettet)

#6 - Jep.
#7:

3,14*1,5*1,5*(7-2)= 35,325 kubikdecimeter.

Skriv et svar til: hjælp til aflevering!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.