Matematik
hjælp til Indekstal
07. maj 2006 af
kim19 (Slettet)
Indekstallet i 90 = 78,9
indekstallet i 95 = 73,1
Hvis jeg skal finde indekstallet for 95 når indekstallet for 90 sættes til 100
skal jeg så sige 73,1 / 78,9 * 100 = 92,6
Så indekstallet i 95 er = 92,6 er dette rigtig er meget i tvivl ?
indekstallet i 95 = 73,1
Hvis jeg skal finde indekstallet for 95 når indekstallet for 90 sættes til 100
skal jeg så sige 73,1 / 78,9 * 100 = 92,6
Så indekstallet i 95 er = 92,6 er dette rigtig er meget i tvivl ?
Skriv et svar til: hjælp til Indekstal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
