Matematik
cirkulær
07. maj 2006 af
Amaana (Slettet)
Hej!
Jeg vil gerne have hjælp med den opgaven.
Opgaven: diameter er 5 og hvor store skal diameter være på et bassin, hvis areal skal være dobbelt så store som det nuværende. det er en cirkulær
På forhånden mange tak.
Jeg vil gerne have hjælp med den opgaven.
Opgaven: diameter er 5 og hvor store skal diameter være på et bassin, hvis areal skal være dobbelt så store som det nuværende. det er en cirkulær
På forhånden mange tak.
Svar #1
07. maj 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Du ved at forskriften for arelaet af cirklen er givet ved
f(d) = pi*(d/2)² = pi/4*d²
Der skal så gælde, at
f(d) = 2*f(5)
Løs denne ligning med hensyn til d, og du har svaret.
f(d) = pi*(d/2)² = pi/4*d²
Der skal så gælde, at
f(d) = 2*f(5)
Løs denne ligning med hensyn til d, og du har svaret.
Skriv et svar til: cirkulær
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
