Matematik
Hjælp!
07. maj 2006 af
Amaana (Slettet)
Hej!
Kan I hjælpe mig med den opgave?
1. Alm. Pærer Y= 0,81 *x +480
2. Lavenergipærer: Y= 0,1224*x+900
sprøgsmål : Bestem prisen på el med alm. pærer for et år, når lyset i lokalet er tænkt 1500 timer på et år.
Y= 0,81*1500+480= 1680 kr. er det rigtigt...
Bestem prisen med lavenergipærer, ligeledes for et år.
Y= 0,1242*1500+900 elller 0,1242*365+900...
jeg ved ikke om det er rigtigt. Er det?
På forhånden tusind tak
Kan I hjælpe mig med den opgave?
1. Alm. Pærer Y= 0,81 *x +480
2. Lavenergipærer: Y= 0,1224*x+900
sprøgsmål : Bestem prisen på el med alm. pærer for et år, når lyset i lokalet er tænkt 1500 timer på et år.
Y= 0,81*1500+480= 1680 kr. er det rigtigt...
Bestem prisen med lavenergipærer, ligeledes for et år.
Y= 0,1242*1500+900 elller 0,1242*365+900...
jeg ved ikke om det er rigtigt. Er det?
På forhånden tusind tak
Svar #1
07. maj 2006 af 2835 (Slettet)
Hvis x angiver tiden i timer ser det rigtigt ud...
::2835::
http://www.gymopg.webbyen.dk
::2835::
http://www.gymopg.webbyen.dk
Skriv et svar til: Hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
