Matematik
Isolering
07. maj 2006 af
waterboy16 (Slettet)
Hvordan isolerer man følgende:
38,7= 241*x^-0,25
Det skulle gerne give 92,625. Men det kan jeg ikke få det til!
38,7= 241*x^-0,25
Det skulle gerne give 92,625. Men det kan jeg ikke få det til!
Svar #1
07. maj 2006 af 2835 (Slettet)
38,7= 241*x^-0,25
x = (38,7/241)^-4
x = 1503,92
::2835::
http://www.gymopg.webbyen.dk
x = (38,7/241)^-4
x = 1503,92
::2835::
http://www.gymopg.webbyen.dk
Skriv et svar til: Isolering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
