Matematik
Sinus eller cosinus
08. maj 2006 af
Freud (Slettet)
Hej,
Et rektangel har siderne a = 10 og b = 32.
a) Beregn længden af rektanglets diagonaler.
b) Beregn vinklen ABD (den med buen)
c) Beregn afstanden af linjestykket DF
Klik her for at se figuren:
http://peecee.dk/?id=38382
På forhånd tak
Freud
Et rektangel har siderne a = 10 og b = 32.
a) Beregn længden af rektanglets diagonaler.
b) Beregn vinklen ABD (den med buen)
c) Beregn afstanden af linjestykket DF
Klik her for at se figuren:
http://peecee.dk/?id=38382
På forhånd tak
Freud
Svar #1
08. maj 2006 af ibibib (Slettet)
a) Benyt Pythagoras.
b) Regn i en retvinklet trekant.
c) Der mangler vist nogle oplysninger om punkterne F og E.
b) Regn i en retvinklet trekant.
c) Der mangler vist nogle oplysninger om punkterne F og E.
Skriv et svar til: Sinus eller cosinus
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
