Matematik
Differantialligning
10. maj 2006 af
Nick_L (Slettet)
Hej
Er ikke helt sikker på jeg løser den her ligning rigtig, nogen der kan hjælpe?
[ = integraletegn.
§ = kvadratrodtegn.
y*(dy/dx) = x+1
y*dy = x+1*dx
[y*dy = [x+1*dx
0,5y^2 = 0,5x^2+x+c
y^2 = x^2+(x/0,5)+(c/0,5)
y = §(x^2+(x/0,5)+(c/0,5))
Er ikke helt sikker på jeg løser den her ligning rigtig, nogen der kan hjælpe?
[ = integraletegn.
§ = kvadratrodtegn.
y*(dy/dx) = x+1
y*dy = x+1*dx
[y*dy = [x+1*dx
0,5y^2 = 0,5x^2+x+c
y^2 = x^2+(x/0,5)+(c/0,5)
y = §(x^2+(x/0,5)+(c/0,5))
Skriv et svar til: Differantialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
