Matematik

ln()

12. maj 2006 af viggojensens (Slettet)
480/150=ln(8*t+1)
Hvordan finder jeg t når den står inde i sådan en ln()?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2006 af Riemann

Opløft i e på begge sider:

480/150=ln(8*t+1) <=>
exp(480/150)=8*t+1

Og den skulle være til at løse...

Svar #2
12. maj 2006 af viggojensens (Slettet)

arh ja.. det burde jeg vide.. (gjorde jeg også..) tak.. ;)

Svar #3
12. maj 2006 af viggojensens (Slettet)

hvis nu der havde stået LOG... kunne jeg så gøre det samme med e?

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. maj 2006 af sontas (Slettet)

Så skulle du opløfte i 10, da grundtallet til 10-tals logaritmen er 10, sjovt nok ;).

Skriv et svar til: ln()

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.