Matematik
(3*2^x)-5=19
14. maj 2006 af
bugnot (Slettet)
Hvordan løses opgaven uden hjælpemidler?
Svar #2
14. maj 2006 af dnadan (Slettet)
(3*2^x)-5=19
(3*2^x)=19+5
3*2^x=24
2^x=8
log(2)*x=log(8)
x=log(8)/log(2)
x=log(2^3)/log(2)
x=log(2)/log(2) * 3
x=3
(3*2^x)=19+5
3*2^x=24
2^x=8
log(2)*x=log(8)
x=log(8)/log(2)
x=log(2^3)/log(2)
x=log(2)/log(2) * 3
x=3
Skriv et svar til: (3*2^x)-5=19
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
