Matematik

hjælp

14. maj 2006 af amina11 (Slettet)
Hej.

Jeg skal hjælpe min lille dreng med en mat. opgave. Jeg kan ikke huske hvordan jeg kan finde løsningen.


opgaven er: 125 cl koster 13,95 kr. Så hvad koster 1 liter?

som sagt jeg kan ikke huske hvordan skal løses sådan en opgave.

På forhånden tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2006 af Chimer (Slettet)

divedere med 125 og ganger med 1000... altså prisen

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2006 af Peden (Slettet)

Du skal starte med at finde ud af hvor mange centiliter (cl) der går på en liter. Når du har fundet ud af det, kan du så gange op, og så har du svaret der.

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2006 af mathon

125 cl koster kr 13.95

1cl koster 13.95kr:125

100 cl(=1 liter) koster 100*(13.95kr:125)=
kr 11.16

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. maj 2006 af Duffy

#3: FYH!!

1 liter koster 111,60 kr.

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. maj 2006 af mathon

nu tror jeg da lige, at #4 skal besinde sig. 1 liter = 100cl og IKKE 1000cl.
1 liter=1000ml!!!!!!!!!!!!

Brugbart svar (0)

Svar #6
15. maj 2006 af Duffy

#5- sorry

Brugbart svar (0)

Svar #7
15. maj 2006 af Duffy

#5- sorry

Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.