Matematik
(x+1)^2 = ?
16. maj 2006 af
Quewer (Slettet)
Kan nogen hjælpe?
(x+1)^2 = ?
(x+1)^2 = ?
Svar #1
16. maj 2006 af Peden (Slettet)
(x+1)^2 er det samme som (x+1)(x+1)
Prøv at regne det ud først, lur mig om du ikke får en andengradsligning ;)
Prøv at regne det ud først, lur mig om du ikke får en andengradsligning ;)
Svar #2
16. maj 2006 af Mester_Bean (Slettet)
1. Kvadratsætning:
(a+b)^2 = a^2+b^2+2ab
Regn nu selv :)
(a+b)^2 = a^2+b^2+2ab
Regn nu selv :)
Svar #5
16. maj 2006 af Mr_Mo (Slettet)
#3
Brug (a+b)^2 = a^2+b^2+2ab
Du får: (x+1)^2 = x^2 + 1^2 + 2*1*x =x^2 + 1 + 2x
Brug (a+b)^2 = a^2+b^2+2ab
Du får: (x+1)^2 = x^2 + 1^2 + 2*1*x =x^2 + 1 + 2x
Skriv et svar til: (x+1)^2 = ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
