Matematik

stamfunktion

16. maj 2006 af AbCdE.. (Slettet)
Hey
hvorn vil i løse dette integrale?

S= integral tegn

S (x-2*kvadratrod af x) afgrænsning fra 0 til 4

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2006 af Deschain (Slettet)

Kom selv med et bud først..

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2006 af hopper (Slettet)

tænk på at kvadratrod af x kan omskrives til noget andet - fx.

Svar #3
16. maj 2006 af AbCdE.. (Slettet)

ja til 2/3xkvdratrod x
og det r d samme som 2/3x^3/2

Svar #4
16. maj 2006 af AbCdE.. (Slettet)

også ka man os sige at kvadratrod x er det samme som x^½
og x^½ er så 2/3x^3/2..men hva ska jeg gøre med 2 tallet??ska jeg lave det om t tredjedele?

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. maj 2006 af hopper (Slettet)

Det er lidt mere overskueligt:

så skal man jo bare integrer 2x^½ på formlen x^a:

S (x-2x^½) dx =

[½x^2-(4/3)x^(3/2)]

Svar #6
16. maj 2006 af AbCdE.. (Slettet)

jeg kan kun komme med bud til x som giver ½x^2..men jeg ved ikke hva jeg skal gøre med 2kvadratrod x?
jeg kan godt løse resten det er bare denne kvadratrod ting

Svar #7
16. maj 2006 af AbCdE.. (Slettet)

hvorn ganger du så -4/3 med 4^3/2....ka ik få d t a stemme med facit..får det hele til 8^3/2

Brugbart svar (0)

Svar #8
16. maj 2006 af hopper (Slettet)

da 4^(3/2) = 8

må det jo blive -(4/3)*8 = -32/8

Svar #9
16. maj 2006 af AbCdE.. (Slettet)

okey..tak for at du tog tid til mig..mange tak

Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.