Matematik

stamfunktion

17. maj 2006 af madsD (Slettet)
Hvordan tager man stamfunktionen til 3/x

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2006 af mathon

S3/xdx=3S1/xdx=3ln|x|+k,
hvor k er en integrationskonstant og
- som du sikkert har set før - en stamfunktion til 1/x=ln|x|.

Svar #2
17. maj 2006 af madsD (Slettet)

ja okay den kunne jeg godt selv have set tak for det

Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.