Matematik
HJÆLP...PLEASE!!
17. maj 2006 af
kubbi (Slettet)
Hey... har lige et par spg her dagen før :)
ved registrering af bistandshjælp er der 13% sandsynlighed for at der sker fejl. Der udtages 20 registreringer.
Bestem sandsynligheden for at der højst kommer én fejl.
har prøvet, men ved ikk om det er forkert:
Binomcdf(20;0,13;1)=0,246
Bestem det mest sansynlige antal fejl:
må man så godt bare indtaste Y1=Binompdf(20;0,13;x) og så kigge i tabellen og kanstantere, at svaret er 2 ??
også en helt anden...
sandsynligheden for at en pære kan brænde i mere end 500timer er 80%
Kunden ønsker, at der er 99% sandsynlighed for, at mindst 40 ud af 50 pærer kan brænde i mere 500timer.
Hvilken garanti må fabrikanten da give for at kunne leve op til kundens ønske?
-Jeg forstå ikk, hva jeg skal regne ud!
ved registrering af bistandshjælp er der 13% sandsynlighed for at der sker fejl. Der udtages 20 registreringer.
Bestem sandsynligheden for at der højst kommer én fejl.
har prøvet, men ved ikk om det er forkert:
Binomcdf(20;0,13;1)=0,246
Bestem det mest sansynlige antal fejl:
må man så godt bare indtaste Y1=Binompdf(20;0,13;x) og så kigge i tabellen og kanstantere, at svaret er 2 ??
også en helt anden...
sandsynligheden for at en pære kan brænde i mere end 500timer er 80%
Kunden ønsker, at der er 99% sandsynlighed for, at mindst 40 ud af 50 pærer kan brænde i mere 500timer.
Hvilken garanti må fabrikanten da give for at kunne leve op til kundens ønske?
-Jeg forstå ikk, hva jeg skal regne ud!
Svar #1
17. maj 2006 af rizza (Slettet)
Sig 20*0,13 altså find middelværdien til 2,6 og så ved du at det mest sandsynlige antal enten er 2 eller 3. Så undersøger du binompdf for de to
Skriv et svar til: HJÆLP...PLEASE!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
