Matematik

skr. 3-årigt A-niveau

18. maj 2006 af kubbi (Slettet)
Hey...hva har i fået af resultater?
mine:

opg1:
I=100
K=0,046
T½=15,06
I(60)=6,32
I=10 er x=50,1

opg2:
6x+4y+3z-12=0
areal=2*kvadr(14)
67,4grader
(1/3, 5/2, 0)

opg3:
|AM|=9,85
radius=7,5

opg4:
5000-5000e^(-0,2t)
grænseværdien er 5000
42,54timer

opg5:
areal: 2 kvadr(6)
Rumfang= 9*pi

opg6:voksende [0;pi/3[ og [2pi/3;pi]
aftagende [pi/3;2pi/3[
3 løsninger
pi/4 og 3*pi/4

opg7a:
|BM|=5*kvadr3
areal 21,65
R(x)=0,5x*kvadr(100-x^2)
x
x=7,07 areal=25

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2006 af pep86 (Slettet)

Det ser fint ud.
Så vidt jeg kan huske er jeg ikke uenig i noget.
Har dog lavet 7b i stedet for 7a.

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. maj 2006 af Ivan Baso (Slettet)

Øv jeg fik 67 timer i den med olien fordi jeg ikke trak 24 timer fra. hvor mange point tror i det trækker ned?

Svar #3
18. maj 2006 af kubbi (Slettet)

aner det ikk, men det er vel ikk den største fejl!

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. maj 2006 af Aca_18 (Slettet)

Jeg er uenig med sidste opgave...
R(X) = 2*KVR(100-X^2)

Brugbart svar (0)

Svar #5
18. maj 2006 af Aca_18 (Slettet)

DER skal lige ganges med x også... glemte det :)

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. maj 2006 af Ivan Baso (Slettet)

Jeg fik vinkel AMC til 104?

Svar #7
18. maj 2006 af kubbi (Slettet)

pis!!! jeg har udregnet for trekanten!

Brugbart svar (0)

Svar #8
18. maj 2006 af Deathscythe (Slettet)

Jeg her også gjort som #4 (og #5)...og har ellers det samme i dem, som jeg nu lige kan huske hvad jeg har svaret i...

Brugbart svar (0)

Svar #9
18. maj 2006 af Ivan Baso (Slettet)

SÅ jeg også lige :)

Brugbart svar (0)

Svar #10
18. maj 2006 af stumpL (Slettet)

Hvordan fandt I I0 ok k i opg. 1??

Svar #11
18. maj 2006 af kubbi (Slettet)

#4 så har du heller ikke fået arrealet til 21,65 vel??

Svar #12
18. maj 2006 af kubbi (Slettet)

#10 brugte expReg på lommeregneren

Brugbart svar (0)

Svar #13
18. maj 2006 af stumpL (Slettet)

det gjorden jeg os, men fik ikke de tal


Brugbart svar (0)

Svar #14
18. maj 2006 af css (Slettet)

Er også nogenlunde enige med resultaterne.. Lige kommet i tanke om en brøler, ikk så fedt. Men i den med olien har jeg også noget i 60erne og tror det er rigtigt.. for det stod hvor lang tid der går fra tilførslen stopper..

Brugbart svar (0)

Svar #15
18. maj 2006 af tina000 (Slettet)

Hvordan fandt i koordinatsættet til punktet D i opg. 2?

Cirklens radius i opg. 3?

Hvordan løste i denne: Hvor lang tid går der, fra tilførslen stopper, til olien dækker 1 m2 i opg. 4?

Hvad med den sidste i opg.6: Bestem førstekoordinaten til røringspunktet for hver af disse to tangenter?

Er nysgerrig efter af vide hvordan i løste disse opgaver, eftersom jeg ikke selv fik dem lavet!

Brugbart svar (0)

Svar #16
18. maj 2006 af Ivan Baso (Slettet)

css jeg fik også 67 men tror det er forkert da vi skal trække de 24 år fra. dermed får vi 42.

Brugbart svar (0)

Svar #17
18. maj 2006 af Mads123 (Slettet)

Opgave 2:
Areal=sqrt(61)

Opgave 6:
Har alle intervallerne som lukkede.

I opgave 7a:
arealet til ca. 87
R(x)=x*(2* sqrt((10)^(2) - (x)^(2))), x E ]0;10[
x=7,07 areal=100

Ellers har jeg vidst fået det samme :)

Brugbart svar (0)

Svar #18
18. maj 2006 af Y.vs.J (Slettet)

For at finde røringspunkterne for tangenterne skulle man tage f'(x)=1 - der er hældningen til y og tangenterne!

Svar #19
18. maj 2006 af kubbi (Slettet)

#14
ja netop, hvor langt der går fra tilførslen stopper, altså skal du ikke regne de første 24timer med...

Brugbart svar (0)

Svar #20
18. maj 2006 af tina000 (Slettet)

Okay, tak for det Y.vs.J :)

Forrige 1 2 3 4 5 Næste

Der er 86 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.