Matematik

Kort Funktion

18. maj 2006 af Zir (Slettet)
Hey!

Se opgave 8 her http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2002/UDEN_2002-8-4.pdf

Hvordan skal man løse sådan en opgave? Har aldrig prøvet sådan en før.


Tak for hjælpen

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

Arealet af en punktmængde som afgrænses af grafen for en funktion f og førsteaksen, kan beregnes som

a
S[f(x)]dx
b

hvor a er grafens venstre skæringspunkt med førsteaksen og b er det højre.

Prøv at brug dette.

Svar #2
18. maj 2006 af Zir (Slettet)

Det er jo ikk arealet jeg skal regne, men F(X)?
Så kan man da ikk gøre sådan

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#2:
Hvis man ikke kan det (hvilket jeg dog ikke kan se), så kan jeg ikke hjælpe.

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. maj 2006 af Mitton (Slettet)

4
[F(x)]= 2
0

F(0)=-2

F(4)-F(0)=2

F(4)-(-2)=2

F(4)=....

Svar #5
18. maj 2006 af Zir (Slettet)

Takker. Undskyld at jeg virker dum ;)

Skriv et svar til: Kort Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.