Matematik

(a-b)^2

21. maj 2006 af jeanettegarde (Slettet)
Jeg er kommet i tvivl om, hvad (a-b)^2 betyder. Jeg ved godt, at (a+b)^2 betyder a^2+2ab+b^2, men jeg kan ikke huske, hvor minustegnet skal være ved (a-b)^2, når man "regner den ud". Kan nogen give et hurtigt svar?
Tak...

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2006 af KayDK (Slettet)

(a-b)^2 = (a-b)(a-b) =

a^2-ab-ab+b^2 =

a^2+b^2-2ab

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. maj 2006 af ibibib (Slettet)

Du kan jo regne den ud...
a^2-2ab+b^2

Svar #3
21. maj 2006 af jeanettegarde (Slettet)

Tak det var lige det, jeg manglede, jeg kunne bare ikke få det til at passe!

Skriv et svar til: (a-b)^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.