Matematik
Probs med en andengradsligning
21. maj 2006 af
krizo (Slettet)
Sidder fast i denne opgave, ved ikke lige hvordan jeg finder c.
"Andengradsligningen 3x^2+4x+c=0 har løsningen x=1. Bestem taller c, og angiv den anden læsning ti ligningen."
På forhånd tak.
MVH en desperat gymnasie elev.
"Andengradsligningen 3x^2+4x+c=0 har løsningen x=1. Bestem taller c, og angiv den anden læsning ti ligningen."
På forhånd tak.
MVH en desperat gymnasie elev.
Skriv et svar til: Probs med en andengradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
