Matematik

eksamen

25. maj 2006 af miephantazy (Slettet)
Hey...
Er her nogle som har nogle gode ideer til, hvordan man forbereder sig til mundligt eksamen?

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2006 af Maelkeboette (Slettet)

Hej..

Du læser de forskellige emner igen, og skriver en disposion over hver emne..

Når du så trækker et spørgsmål, så ved du sådan set hvad du vil gennemgå..

Det plejer jeg i hvert fald at gøre..

Hvis du har nogen beviser, så vil det også være en idé at kunne dem rimelig godt, uden at skulle kigge på papiret hele tiden.

Hilsen Maria

Svar #2
25. maj 2006 af miephantazy (Slettet)

tak... hvad er er en god ide at skrive i min disposion?

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2006 af Maelkeboette (Slettet)

Jeg ville skrive små "underoverskrifter" i punktopstilling.. Så du har gennemtænkt hvordan du vil fremlægge emnet, inden du går ind til eksamen..

Selvfølgelig kan du være nød til at lave lidt om, når du har trukket spørgsmålet, men det er stadig rart at have noget at gå ud fra.

Svar #4
25. maj 2006 af miephantazy (Slettet)

Det er rigtig... jeg kan bare ikke finde ud af, hvordan spørgsmålene fx kunne lyde omkring differentialregning...

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. maj 2006 af makemyday (Slettet)

Der ønskes en redegørelse for løsning af differentialligninger af typen

dydx = ky og dy/dx = ay+b og evt. logistisk vækst...


eller

Vis sætningerne om, hvorledes differentialligningerne af typen dy/dx = h(x)*g(y) løses (entydighedssætningen).

Noget i den stil...


Skriv et svar til: eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.