Matematik
x^3 + y^3 = kxy
14. januar 2004 af
third_eye (Slettet)
hvordan ser kurven med ligningen x^3 + y^3 = kxy, hvor k er en konstant, ud, når den indsættes i et koordinatsystem?!
jeg har prøvet mig frem en x-værdi ad gangen, men ligemeget hvilken værdi jeg tillægger k, kommer det ikke til at ligne tegningen i min bog.
jeg har prøvet mig frem en x-værdi ad gangen, men ligemeget hvilken værdi jeg tillægger k, kommer det ikke til at ligne tegningen i min bog.
Svar #2
14. januar 2004 af third_eye (Slettet)
det er netop dér, problemet ligger. man kan ikke isolere y uden at den bliver afhængig af både x og y! det er det samme som med cirkelens ligning.
Svar #3
14. januar 2004 af starF (Slettet)
JA det kan jeg godt se man ikke kan, men hvad lyder opgaven på? Og hvad klasse går du i.
Svar #4
15. januar 2004 af third_eye (Slettet)
jeg går i 3. g og læser i forbindelse med min sso om differentialregning noget kildemateriale af fermat.
han nævner nogle betingelser for kurven, og i noten er tilføjet at den har ligningen x^3 + y^3 = kxy. han har tegnet en skitse, som ligner en parabel, der er drejet 90 grader. det kan jeg ikke få til at stemme med mine resultater.
han nævner nogle betingelser for kurven, og i noten er tilføjet at den har ligningen x^3 + y^3 = kxy. han har tegnet en skitse, som ligner en parabel, der er drejet 90 grader. det kan jeg ikke få til at stemme med mine resultater.
Skriv et svar til: x^3 + y^3 = kxy
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
