Matematik
Bevis for f'(x)=3x^2
28. maj 2006 af
Skuli (Slettet)
Hvordan er det lige man beviser at f(x)=x^3 har differentialkvotienten f'(x)=3x^2?
Svar #1
28. maj 2006 af danielruhmann (Slettet)
f(x)=x^3
f(x)=x^2*x
Brug reglen for differentiation af produkt.
f'(x)=2x*x+x^2*1=3x^2
Du kan selvfølgelig også sige:
f(x)=x^p
og så differentiere det.
f(x)=x^2*x
Brug reglen for differentiation af produkt.
f'(x)=2x*x+x^2*1=3x^2
Du kan selvfølgelig også sige:
f(x)=x^p
og så differentiere det.
Skriv et svar til: Bevis for f'(x)=3x^2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
